הדבקות לאחר חיסון ראשון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/01/2021 | 10:49 | מאת: אריה ה

חוסנתי במנה ראשונה ונמצאתי חיובי לאחר שבועים עקב חשיפה לחולה מאומת. האם עלי לקבל מנה שניה?

09/01/2021 | 13:13 | מאת: דן

מטריד מאוד אריה. כמה זמן לאחר החיסון הראשון עבר עד שפגשת בחולה המאומת? כיצד אתה מרגיש?

09/01/2021 | 15:51 | מאת: אריה ה

לאחר כ 12 יום מקבלת החיסון. הודיעו לי ששהיתי ליד חולה מאומת. לא היו לי כל סימפטומים אך ביצעתי בכ"ז בדיקה שהסתברה כחיובית. מאחר והמנה הראשונה לא מחסנת לגרמי סביר להניח שאני באחוזים שלא מוגנו.

שלום אריה, משרד הבריאות הישראלי ממליץ שלא לתת, בשלב זה, מנת חיסון שניה לאנשים שקיבלו מנה ראשונה וחלו ב'קורונה' לאחר מכן. הרבה בריאות אפי

09/01/2021 | 22:03 | מאת: מיצי

אסור לצאת מבידוד

10/01/2021 | 08:28 | מאת: רונית

האם 10 ימים לאחר חיסון ראשון אפשר להידבק בקורונה ? ושאלה נוספת מה הכוונה שהחיסון הראשון מגן כ 50% זאת אומרת שיש אנשים שלא נמצאים ב 50% הללו ידבקו בקורונה?

שלום רונית, 1. כן. 2. הכוונה שסיכוייהם של מתחסנים - כשבועיים-שלושה לאחר הזריקה הראשונה של החיסון - לחלות ב'קורונה' פוחתים ב- 50% לעומת לא-מתחסנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה