הצילו בחרדה נוראית מכוסות לא שטופות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/01/2021 | 21:26 | מאת: שירי

שלום ד"ר, קיבלנו מארז שכלל כוסות זכוכית כמו של וויסקי ובטעות שתינו מהן כמו שהגיעו בקופסת קרטון בלי לשטוף כלל (בעלי חשב שאני שטפתי ואני חשבתי שהוא שטף אותן), הכוסות לא היו בקופסת כוסות ארוזה מהחנות, אלא שתי כוסות שהוציאו ושלחו לצד בקבוקים. כלומר מישהו הוציא ושם אותם שם, לא יכולה לדעת גם אם לא שתו מהן. האם אפשר להידבק ככה במשהו? בחרדה נוראית מאיפה זה היה קודם ומי נגע בזה ובאילו ידיים.... קורונה? הרפס? זיהומים אחרים? הכוסות הגיעו שלשום בערב במארז. תודה.

08/01/2021 | 22:36 | מאת: אורחת

אם זה היה שלשום ושתיתם היום אז לא סביר שהנגיף היה שם כי לא שורד הרבה זמן במשטחים

שלום שירי, הדבקה ב'קורונה' או ב'הרפס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה