תופעות לוואי נוירולוגיות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/01/2021 | 19:47 | מאת: שרי

ד"ר נכבד, תודה על המענה. האם מותר לי (לכ"א) להתעקש לקבל חיסון פייזר על פני מודרנה..?! (מי שואל אותנו בכלל...). אם כן, איך מוודאים...לפני התור התואם מראש...? תודה ערב טוב שרי

שלום שרי, בשלב זה ניתנים, בתחנות ההתחסנות, רק החיסונים של 'פייזר'. הרבה בריאות אפי

08/01/2021 | 20:10 | מאת: שרי

ד"ר נכבד, משלוח ראשון של חיסוני מודרנה נחת אמש בארץ (לפי שפורסם). ייפוזר בהקדם בנקודות החיסון הרבות... מה מבטיח לי לקבל חיסון פייזר במוקד החיסון שתואם לי...?! אני די מוטרדת בנושא! תודה שרי

שלום שרי, בשלב זה ניתנים, בתחנות ההתחסנות, רק החיסונים של 'פייזר'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה