תחלואת חורף בפעוטות איך מבדילים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/01/2021 | 01:34 | מאת: דודה

שלום, פעוטה בת כשנתיים וחצי עם חום מאוד גבוה (אזור 39.5) מזה שלושה ימים, התלוננה על כאבים בשתן אך הסטיק תקין(אין עדיין תשובת תרבית), התפתחה היום גם המון נזלת, ליחה ושיעול רטוב שגרם לצרידות. בדיקת רופאה מאתמול בבוקר תקינה, אך לציין שהייתה פחות סימפטומטית למעט החום שהיה כבר גבוה. מה יכול להיות?

שלום דודה, יכול להיות זיהום נגיפי או חיידקי בדרכי הנשימה העליונות ו/או התחתונות. הרבה בריאות אפי

08/01/2021 | 08:25 | מאת: דודה

תודה רבה ד"ר, איך יודעים אם חיידקי או נגיפי? באם נגיפי איך יודעים שזו לא קורונה חלילה בלי בדיקת pcr?

08/01/2021 | 18:44 | מאת: דודה

תודה רבה ד"ר, איך יודעים אם חיידקי או נגיפי? באם נגיפי איך יודעים שזו לא קורונה חלילה בלי בדיקת pcr?

כדי לאבחן קורונה יש לבצע בדיקת PCR.

מנהל פורום וירוס הקורונה