האם אני יכולה להתחסן

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

06/01/2021 | 15:34 | מאת: שאלה על החיסון

שלום ד"ר, אני בת 57, עם דלקת פרקים, מטופלת בכדור ערבה, ולכן אני נכללת במדוכאי חיסון. יחד עם זאת, אני אלרגית לפניצילין ולחומר ניגוד. השאלה היא האם אני יכולה להתחסן? תודה!

שלום, כנראה שכן (ברוח הנחיות הביניים (בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה