חיסוו קורונה לאדם שחווה שוק אנאפילקטי מחיסון טטניס

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/01/2021 | 17:41 | מאת: רועי

שלום, אישה בת 75 שבעבר (גיל 9-10) עברה שוק אנאפילקטי עקב חיסון טטנוס (TT ATS) וכיום מקבלת חיסוני שפעת כל שנה ללא בעיה, וקיבלה כל מיני חיסונים כמו פוליו ודלקת ריאות, יכולה לקבל את החיסון נגד קורונה?

שלום רועי, כנראה שלא ( ברוח הנחיות הביניים (בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

06/01/2021 | 18:43 | מאת: טל

זה לא אומר שלא. צריך להתיעץ עם רופא משפחה. בד"כ אם תחוסן זה יהיה בהשגחה בבית חולים בטוח לא במרפאות

מנהל פורום וירוס הקורונה