שאלה דוקטור תודה רבה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/01/2021 | 04:11 | מאת: תודה רבה

נחשפתי ביום חמישי לחולה מאומת והיום (שני לפנות בוקר) פיתחתי תסמינים. ואני חולה בעצמי ממתי להערכתך נהייתי מדבק כלפי הסביבה שלי? האם ההדבקה מתחילה 10 דק אחרי שנחשפתי לחולה מאומת ועוד לפני שחליתי בעצמי? או שהיא בכלל מתחילה אחרי יום? או שבכלל מתחילה אחרי שפיתחתי תסמינים? אשמח לתשובה אפילו אם היא רק משוערת בדגש על מה הסיכויים שהדבקתי אנשים עוד ביום חמישי או בימים שלאחרי (ולא מהיום שפיתחתי תסמינים שזה ברור שאני מדבק

שלום, סביר שביום חמישי עצמו לא היית מדבק, אך במהלך הימים האחרונים כן היית מדבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה