תוצאות בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/01/2021 | 01:11 | מאת: גדי

שלום מה אומרת התוצאה הבדיקה covid-19 IgG תוצאה Positive תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Covid19IgG Architect תוצאה 1.64 Index (s/CO) תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Covid19IgG Liaison תוצאה 33.20 AU/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה

שלום גדי, תוצאת הבדיקה שצרפת מעידה על כך שכנראה נדבקת בנגיפי ה'קורונה' מתישהו בעבר. הרבה בריאות אפי

04/01/2021 | 07:22 | מאת: יוסי

לכאורה מדובר בדיקה סרולוגית איכותית שבוצעה באמצעות שני קיטים שונים וכוללת דיווח מספרי על התוצאה ולא רק איכותי.

05/01/2021 | 21:49 | מאת: גדי

קופת חולים כללית

מנהל פורום וירוס הקורונה