הגנה שנשארה אחרי מחלת הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/01/2021 | 12:31 | מאת: אבי

היי, איך אפשר לדעת שחלית בעבר במחלה? נניח חלית לפני חצי שנה ואבל אתה רוצה לבדוק ואומרים שאין כבר נוגדנים אבל אומרים שיש תרי זיכרון. אז בודקים אותם? הבנתי שבבדיקות הסרולוגיות לא בודקים. למה לא?צריכים לבדוק על מנת לחקור וגם כדי לא לתת חיסון מיותר

02/01/2021 | 15:04 | מאת: ליאל

למה שיבדקו?-זה עולה מלא כסף ומשאבים... בדיקה סרולוגית מראה נוגדנים. לא נותנים חיסון מיותר מי שרוצה מתחסן מי שלא לא יחוסן. זה נראה לך הגיוני שיבדקו את כל העולם אם חלה או לא? נו באמת..

שלום אבי, הבדיקה היחידה הזמינה לאבחון תחלואה ב'קורונה' בעבר היא בדיקה סרולוגית ייעודית מתאימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה