חום 37 וקורונה לעשות בדיקה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

31/12/2020 | 19:02 | מאת: זוהר

שלום רב, ביום ראשון קמת בבוקר עם חום 37.3 ואחר כל היה 37 וקצת היה לי תחושה לא נעימה בגרון עם ליחה. עשיתי בדיקת קורונה שיצאה שלילית(לא בבידוד ולא נחשפתי לאחרים). היום בדקתי חום יש לי 37 ועדיין תחושה כאילו קצת כואב הגרון. האם צריך להיבדק שוב? והאם 37 נחשב לחום בכלל?

שלום זוהר, 1. 37 מעלות זה חום אם בדרך כלל טמפרטורת הגוף שלך היא נמוכה יותר בצורה משמעותית. 2. אם התסמינים שלך נמשכים מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

31/12/2020 | 21:00 | מאת: מנסה לעזור

בקשר לגרון ולליחה.. אולי זה מהמסכה? לי זה כל הזמן קורה וכל פעם חושבת קורונה. הגרון ממש כואב לי אחרי 2 דקות עם מסכה.

מנהל פורום וירוס הקורונה