תסמינים של קורונה ללא חום

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/12/2020 | 22:53 | מאת: ליסה

שלום הייתי חולת קורונה וסבלתי משיעול יבש גודש באף וקשיי נשימה אבל לא היה לי חום איך שהבנתי ואם הבנתי נכון ברגע שמופיע חום זה סימן שמערכת החיסון זיהה את הנגיף והתחיל להילחם זאת אומרת שמערכת החיסון שלי חלשה? ולא נלחם כראוי ? כי אני מכירה כמה אנשים שחלו ועברו את המחלה בשלום אני נשארתי עדיין עם קוצר נשימה שמשתפר בהדרגה

שלום ליסה, העדר חום במהלך תחלואה ב'קורונה' לא בהכרח מהווה עדות לכך שמערכת החיסון של החולה היא חלשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה