בת 97 האם רצוי לחסן או שלא

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/12/2020 | 22:43 | מאת: רשף

האם לחסן את אמי בת ה 97 ? אינה סובלת ממחלות קריטיות, אך יש לה קצת מכל דבר...סכרת, לח"ד, כאבי שרירים וכל הקשור לגילה. אודה םהמלצתך ובריאות טובה לכולנו

27/12/2020 | 00:21 | מאת: אורן

כן חד משמעית. אני בעד חיסוניים פחות את החיסון הזה... גם הורי צריכים אבל בריאים.. וחששתי.. רציתי שאחרים קודם.. בסוף חשבתי אולי אח"כ לא ישאר מנות חיסון ואולי יתקעו עם מודרנה... לחכות לחיסון קונבנציונלי זו גם אפשרות.. אבל... בטווח הקצר כולם בסדר. ובט"א ראבק כמה שנים נשאר להם לחיות עד שיקרה משהו אם וכאשר? הרי הם בסכנה.. והנה קיבלתי בשורה שמישהו ממשפחתי במצב קריטי. אז חד משמעי שווה וכמה שיותר מהר.

שלום רשף, משרד הבריאות ממליץ לאמך להתחסן כנגד ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה