אלרגיה והאם קשורה לחיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/12/2020 | 22:30 | מאת: נינה

ערב טוב, אני אלרגית להזרקת יוד. נתגלה עת עשיתי ct (או mri) בביח"ל. אני בת 67 ומבקשת לדעת אם למרות האלרגיה הנ"ל מותר ומומלץ לי להתחסן נגד הקורונה. תודה+בריאות לכולנו נינה

שלום נינה, אלרגיה ליוד איננה מהווה הורית-נגד לקבלת החיסון של 'פייזר' כנגד ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

27/12/2020 | 10:13 | מאת: נינה

מתנצלת לא הבנתי תשובתך. מחכה להבהרה בקוצר רוח . תודה ואתך הסליחה. נינה

את מוזמנת לקרוא את הנחיות משרד הבריאות בנושא באתר- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf

מנהל פורום וירוס הקורונה