טעם חמוץ בלשון בתדירות משתנה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

25/12/2020 | 15:08 | מאת: משה

שלום לפני השבועיים התחיל לי טעם חמוץ על הלשון. לפעמים מלווה אותי כל היום ולפעמים רק חלק. בחור בן כ 35 בריא ובכושר בערך בזמן שהתחיל הבנתי שהייתי חשוף בחדר השינה לעובש כחודש לפחות. עבדתי כיום שלם עם חומרים לניקוי, וצבע על מנת לטפל בבעיה. אין בחילות, כאבים או כל דבר נוסף. בשנה האחרונה ביצעתי קולונוסקופיה והכל היה תקין. - ממה שאני יודע קורונה זה איבוד טעם, במקרה הזה יש לי חוש טעם וריח ולא נתקלתי בתופעות נוספות. האם היו מקרים של תופעה כזאת בקורונה? תודה וסוף שבוע נעים

שלום משה, הסיבה לבעייתך לא ידועה לי, ואני ממליץ לך לפנות בנושא לרופא/ת משפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה