צעיר שהחלים מקורונה ועדיין יש כל מיני סימפטומים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/12/2020 | 19:59 | מאת: מודאג

שלום ד"ר היו לי בהתחלה סימפטומים של שינוי בחוש טעם וריח ואכן זה לא עבר במשך זמן אך לאחר 10 ימים למרות שהיה טעם מוזר עדיין שיחררו אותי. אחרי זמן התחלתי להרגיש חולשה ברגלים אז הרופא שלח אותי לבדיקות ויצא שיש לי חוסר בברזל לאחר חודשיים אכן הברזל על ונהיה תקין אך עדין הרגשתי חולשה כללית, עייפות, חוסר ריכוז, כאבים בשרירים ואז הרופא נתן לי מולטי וטימינים ואכן אני מרגיש שיפור ניכר האם יש עוד משהו שיכול לעזור כדי שאני ירגיש יותר טוב, יותר חזק? בתודה מראש

שלום מודאג, אני מציע לך להתייעץ בנושא עם רופא המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה