החלמה מקורונה וחיסון לקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/12/2020 | 19:13 | מאת: ליסה

שלום החלמתי מקורונה לפני שלושה חודשים וחצי ומעוניינת להתחסן כי סבלתי מתסמינים קלים עד בינוניים הבנתי שאנשים שהחלימו לא נחשבים כעדיפות ראשונה האם אפשר לדחות את החיסון לעוד כמה חודשים ? האם החיסון יעיל גם נגד המוטציה החדשה? אם אני עושה בדיקת דם ויוצא שיש לי נוגדנים לנגיף אני יכולה לוותר על החיסון ?

שלום ליסה, 1. לפי הנחיות משרד הבריאות את לא נמצאת בעדיפות לקבל את חיסון ה'קורונה' בקרוב. 2. עדיין לא ידוע אם החיסון הקיים כיום בארץ יעיל גם כנגד המוטציה החדשה. 3. החיסון איננו חובה כך שאת יכולה לוותר עליו בין אם יש לך נוגדנים ל'קורונה' ובין אם לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה