עם אלרגיה - אפשר להתחסן.

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/12/2020 | 08:08 | מאת: ברוך

ש לי נזלת אלרגית וגם אלרגיה למוקסיפן- הייתה לי תופעה אלרגי כאשר השפתיים התנפחו. טופלתי בפרדנזון וזילרגי. וזה פטר את הבעיה. בנוסף יש אלרגיה ל ciproxin. האם אני יכול להחתסן נגד קורונה בלי חשש? האם כדאי לקחת פרדנזון וזילרגי לפני החיסון?

שלום ברוך, נראה שתוכל להתחסן (בהתאם להנחיות הביניים (המופיעות בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה