רגישויות לחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/12/2020 | 08:21 | מאת: ס

שלום, יש לי רגישות לאורבנין, פניצלין, אדרנלין - ניתן לי בזמן טיפול שיניים והרגשתי שאני מתעלפת ובנוסף רגישות לארקקוקסיה. בנוסף גם כאבים נוירולגיים/נוירופטיים. האם אוכל לעשות חיסון עם כל הרגישויות הללו והכאבים הנוירולגיים?

שלום ס, כן (ברוח הנחיות הביניים (בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

29/12/2020 | 11:32 | מאת: ס

הלינק לא נפתח.

מנהל פורום וירוס הקורונה