הידבקות חוזרת בקרב ילדים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/10/2020 | 20:28 | מאת: קרן

שלום וערב טוב, ביתי בת 5 וחצי הייתה חיובית לפני 3 חודשים (כנראה נדבקה מהגננת). תודה לאל הייתה ללא סימפטומים. מאז אנחנו כולנו בבית, אני חוששת לשלוח אותה לבית הספר שמא תידבק שוב. האם היא יכולה להידבק שוב? יש תינוקת בת חודש בבית ואני מפחדת לסכן... תואר בעולם מקרים של א סימפטומטיים שנדבקו בשנית?

שלום קרן, ייתכן שהדבקה חוזרת ב'קורונה' היא אפשרית, אך הסיכוי לכך - כ- 3 חודשים לאחר ההדבקה הראשונה - נחשב כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי

06/10/2020 | 08:37 | מאת: קרן

תודה כל התגובה! יש הבדל בין א סיפמטומטיים לבין חולים שחוו תסמינים בסיכויי הידבקות חוזרת?

התשובה לשאלה עדיין לא ידועה

מנהל פורום וירוס הקורונה