יציאה מבידוד למי שחלה בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/09/2020 | 09:57 | מאת: לירון

בוקר טוב מה ההנחיה לגבי יציאה מבידוד למי שנדבק בקורונה והיו סמפטומים ? ידוע לי שצריך אישור רופא. אני רוצה להבין את ההנחיה. האם צריך לספור 10 ימים מתחילת סמפטומים ואז אפשר לצאת מבידוד ? האם צריך לחכות שכל הסמפטומים יעברו ואז אפשר לצאת מבידוד? החום עבר לאחר יומיים, נשאר שיעול וחוש ריח שעוד לא חזר. האם זה מצב שעדיין יכול להדביק אחרים ? כמה להמתין עד למפגש עם המשפחה הגרעינית ? תודה רבה

שלום לירון, תוכלי לקרוא את ההנחיות בנושא באתרים שונים, למשל- https://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/recovery_from_corona.aspx כל שאלה נוספת בקשר לכך מומלץ להפנות ישירות למוקד הארצי במספר 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה