האם בטוח להיפגש אחרי 10 ימים ?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/09/2020 | 12:32 | מאת: נטע

היי אני ובן זוגי גרים בדירות נפרדות. בתאריך 14.9 נפגש עם בנו , כאשר ביום שלישי , למחרת, הגיעה תשובה חיובית לקורונה של הבן. בן זוגי בבידוד מתאריך 14.9 , התאריך שהיה איתו פעם אחרונה. עד היום , אין לבן זוגי סימפטומים בכלל. אם אלך אליו ביום שלישי או רביעי השבוע, לאחר שחלפו 10 ימים כבר. האם זה מסוכן ? האם עדיין יכול להדביק ? אם יעשה בדיקה וימצא שלילי, האם אוכל לפגוש אותו ? (הוא ישאר בבידוד בביתו כל 14 הימים אך אני אקפוץ אליו). תודה רבה

שלום נטע, בן זוגך צריך להיות בבידוד - גם ממך - במשך 14 יום (ולא 10) החל מה- 14.9.20, וזאת בלי קשר לתוצאת בדיקת הקורונה שהוא יעשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה