בדיקת דם סרלוגית אחרי החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/09/2020 | 15:10 | מאת: עינבל

שלום אחרי שמחלימים מקורונה האם עושים גם בדיקות דם מיוחדות בקשר לנגיף הקורונה בקופת חולים של כללית האם רופא המשפחה יכול להפנות לבדיקות אלה?

שלום עינבל, אינני מכיר המלצה לביצוע שגרתי של בדיקות כלשהן לאחר ההחלמה (הקלינית או המעבדתית) מ'קורונה'. נסי לפנות בנושא ישירות לקופת החולים שבה את חברה. הרבה בריאות אפי

23/09/2020 | 18:59 | מאת: ל

אני שאלתי אמרו לי לא. אבל תנסי... בגדול יש בעיה עם הבדיקה הזו מבחינת הרגישות שלה לכן לא ששים לעשות. הבנתי מרופא, שאם נדבקת ותהיי שוב במחצית חולה מאומת אינך חייבת בידוד

מנהל פורום וירוס הקורונה