הדבקות מחולה שהבריא שאלה נוספת תודה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/08/2020 | 14:59 | מאת: לדוקטור

ראשית תודה על המענה המהיר. החולה הבריא לפני כמעט 3 חודשים כבר. לא 3 שבועות האם עדין צריך להבדק. הוא עובד בלי מסיכה בחנות. אם לאור זאת אני צריך להבדק. זה קרה היום. לא צריך להמתין כמה ימים לפני שהבדיקה. הוירוס מופיע מיד בבדיקה באותו יום?

שלום אוהד, הסיכוי שהאדם המתואר בשאלתך (שחלה ב'קורונה' והבריא לפני 3 חודשים) הוא עדיין מדבק נחשב כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי

20/08/2020 | 11:35 | מאת: יעל

גם אם תחלה זה לא כזה נורא כמו שהתקשורת עושה מזה. מכירה 4 שחלו תאמין לי... גם אני חששתי וזה יותר קל מצינון רגיל.

מנהל פורום וירוס הקורונה