שאלות בנוגע לחיטוי מוצרים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/07/2020 | 19:14 | מאת: משה

רציתי לשאול לגבי ההנחיות האם כל מוצר שאני רוכש עלי לחטאו באמצעות מגבוני חיטוי או שטיפה בסבון (למשל איך לחטא קרטון חלב)? האם מגע של מוצר לא מחוטא במוצר אחר נקי מעביר את הנגיף (למשל קרטון החלב נגע בגבינה)? אילו מוצרים עלי לחטא ואילו מוצרים אני יכול להימנע מכך? תוכל להסביר לי איך לחטא מוצר הרי כשאני מחטא, לעתים, ישנן נקודות שמן הסתם לא עברתי עליהן וישנן מקומות מלוכלכים שכבר שניקיתי אך נגעתי בהן שוב עם ידיים מלוכלכות תוך כדי החיטוי?

שלום משה, לא חייבים "לחטא" מוצרים - כגון קרטון חלב -שרוכשים בסופרמרקט / במכולת. אני נוהג לשטוף (במים) רק פירות וירקות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה