חיטוי לאחר ביקור בבית מספק חולה בנגיף

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/07/2020 | 15:24 | מאת: רזיאל

לצערי ישן בחדרי מישהו שהוא ספק חולה בנגיף(דירת שותפים).באותו הזמן לא הייתי בדירה. השאלה האם יש צורך לחטא את המזרון והכריות או כיבוס של המצעים והציפיות יספיק. כמו כן מה בנוגע לחדר עצמו? האם יש צורך לחטא גם את הידיות והארונות שהוא בא איתם במגע? ולכל אלו מה החומרים המומלצים (בעיקר לגבי המזרונים והכריות האם ניקוי יבש יעיל במקרה כזה)

שלום רזיאל, 1. ידיות ומשטחים אפשר לנקות במגבוני חיטוי שנמכרים ב'פארמים' השונים. 2. מצעים אפשר לכבס כמקובל. 3. אינני בקיא מספיק בחיטוי מזרונים וכריות. הרבה בריאות אפי

09/07/2020 | 19:58 | מאת: רזיאל

בנוגע למזרן והכריות. האם פעולה כזאת נדרשת? יש טעם לברר או שאפשר לישון במיטה לאחר החלפת מצעים.ואם לא כמה זמן עדיף כדאי שיעבור לפני שישנים בה?

שלום רזיאל, לו אני הייתי נקלע למצב דומה לא הייתי טורח לחטא את המזרון והכרית, וחוזר להשתמש במיטה - אם היה צורך בכך - כבר לאחר 24 שעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה