מסכת פנים כירורגית נשימתית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/05/2020 | 23:06 | מאת: מקפיד

היי, רציתי לברר לגבי עמידה בתקן של מסכת פנים הכירורגית תלת שכבתית עם הכחול בחוץ והלבן בתוך. לפני חודש קניתי מסכות מרשת מזון, ואיכות המסכות הייתה טובה- הברזל מצליח להתלבש על האף, והמסכה רחבה ונוחה. כמו כן, היא הגיעה עם כיתוב בעברית (יבואן ארצי) ואנגלית. עכשיו קניתי מאותו מקום, והמסכות היו פחות טובות - ברזלים חלשים, ומסכה קצת יותר קטנה. הכיתוב היה רק בסינית. שאלתי היא האם יש תקן מסוים למסכות, שאוכל לדעת בביטחה שהמסכות אכן תקניות ותלת שכבתיות? מה המקום הכי בטוח לקנות בו מסכות תקניות? אודה לעזרה.

שלום מקפיד, אין ביכולתי להביע דעה על "מסכות עם ברזלים חלשים, קצת יותר קטנות ועם כיתוב סיני". אני מניח שכתובות אפשריות לשאלתך הן משרד הבריאות ו/או מכון התקנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה