על דרכי ההדבקןת בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/03/2020 | 23:21 | מאת: אחת

יש שאלה שמטרידה אותי בקשר להדבקות בקורונה אני ,אחותי ואבא שלי פועלים לפי ההנחיות לא מתקהלים הרבה, ואין סימפטומים של שיעול וחום אצלינו ,אבל אם במידה וליתר ביטחון, והיה מקרה שמישהו במשפחה התעטש על כף הרגל של האחר שהיתה חשופה(בישיבה) אבל היה מרחק של שני מטר בחדר סגור זה סיכון הדבקה אפשרי?גבוה/נמוך בכללי הבנתי שאפשר להדבק רק אם נוגעים ביד מזוהמת של חולה ואחכ בפנים או מתעטשים לך בפנים והנגיף יכול לחדור לרירית.אשמח למענה. . . .

שלום אחת, 1. אם אף אחד מבני המשפחה לא נגוע ב'קורונה' אז התעטשות של אחד על השני לא יכולה לגרום להדבקה. 2. לעומת זאת אם אחד מהם כן נגוע בנגיף אז במהלך שהות בחדר סגור, עם או בלי התעטשות של הנשא, יכולה להוביל להדבקה בסיכוי גבוה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה