ניתוח בקע מפשעתי צד ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

01/04/2024 | 14:51 | מאת: קרן

לפני כ 5 ימים עברתי ניתוח בקע מפשעה בצד ימין לפני הניתוח היו כאבים חזקים כאילו מישהו מסובב לי משהו בבטן בצד ימין. בזמן הניתוח החליטו לעשות חתך בבטן התחתונה כמו קיסרי כי לא הצליחו לטפל קולסקופיה בגלל ריבוי הידבקויות, טיפלו בבקע ושמו רשת. מאז אני סובלת כאבים חזקים מאוד בדיוק כמו לפני הניתוח מתקשה בלקום לשבת וכול תזוזה כואב, אין נפיחות ולא אודם, כן יש תחושה נוספת של משהו שורף. האם זה תקין ונורמלי, מרגיש כאילו עדיין יש בקע. רק בעוד 10 ימים מגיעה לביקורת. אשמח לשמוע בהקדם תודה.

השאלה האם הכאב לפני הניתוח נבע מהבקע או מסיבה אחרת. האם הכאב אחרי הניתוח יותר או פחות בהשוואה לזה שלפני הניתוח והאם שונה באופיו?

02/04/2024 | 19:59 | מאת: קרן

הגעתי לניתוח אם אותו הכאב ואותו האי נוחות רק לא היה תחושה של משהו שורף, כן שבועיים לפני הניתוח היה הקלה בכאב אבל לא היה ספק שנכנסת לניתוח. רק היום זה 6 ימים יש שיפור קטן קטן בכאב.

מנהל פורום ניתוחי בקע