בקע דו - בדיקת US רקמות רכות של המפשעות

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

28/01/2024 | 19:32 | מאת: עידן

היי שלום רב, ממצאי הבדיקה: מפשעה ימנית - הודגמו מספר לוטות לימפה תגובתיות הגדולה בהם - 0.96 מפשעה במנוחה ובולסלבה -הודגם בקע עם רוחב צאוור 0.18 ס"מ מכיל תוכן שומן ונוזל עם כניסה בוולסלבה. מפשעה שמאלית- הודגמו מספר בלוטות לימבה הגדולה בהם 1.15 ס"מ ץ מפשעה במנוחה ובולסלבה - הודגם בקע עם רוחב צאוור 0.28 , מכיל תוכן שומן ונוזל עם כניסה בוולסלבה. אודה לתשובתך האם הממצאים חריגים ואכן נדרש ניתוח בהקדם או לחילופין להיות במעקב ..

מה התלונות שלך?

29/01/2024 | 17:34 | מאת: עידן

בעבר היה לי צריבות פעם ביומיים באזור, בעקבות הצריבות הלכתי לבדיקה.. מעבר לכך לא עשיתי פעילות ספורטיבית לפני, עכשיו אין צריבות זמן רב קצת אי נוחות, אך זקוק לחזור לפעילות למען הנפש.

מנהל פורום ניתוחי בקע