כאבי אשכים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

12/01/2024 | 16:52 | מאת: אלעד

שלום אני כמעט חודשיים אחרי ניתוח בקע לפרוסקופיה דו צדדי,ואחרי שלושה וחצי שבועות החלו לי כאבים באשכים שלא היו לי לפני הניתוח ולא אחריו . אולטרסאונד אשכים תקין. אני מוטרד מהכאב והאי נוחות, האם זה תקין שאחרי כמעט חודש מהניתוח מתחיל שם כאב והאם זה תקין שחודשיים אחרי עדיין ארגיש כאב? ואם כן מתי צפוי לעבור ?תודה רבה

רגישות באשכים לאחר ניתוח מהסוג שעברת שכיחה אחרי הניתוח ונמשכת עד 3-4 שבועות , חודשיים זה חריג וצריך לחשוב על סיבה אחרת לרגישות. האם הייתה רגישות כזו גם לפני הניתוח?

13/01/2024 | 07:16 | מאת: אלעד

לא היתה רגישות לפני הניתוח . אציין שהתחיל הכאב כ3 שבועות אחרי הניתוח וus תקין.

מנהל פורום ניתוחי בקע