הישנות של בקע כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

23/11/2023 | 08:02 | מאת: אלי

שלום רב, לפני כ - 15 שנים עברתי ניתוח לתיקון בקע דו צדדי עם רשתות בשיטה הלפרוסקופית. לפני כשבוע קיבלתי מכה חזקה מאוד במפשעה, שבעקבותי סבלתי מכאבים עזים שהתמשכו מספר ימים. האם מכה שכזו יכולה לגרום להישנות של הבקע או לתזוזה של הרשת? האם הרשת בכלל מונחת במקום הזה או יותר גבוה בשיפולי הבטן? לציין שלפני כשנה עברתי בדיקה ולא נמצאה עדות להישנות של בקע. תודה מראש על תשובתך.

מאוד לא סביר שאחרי תקופת זמן ארוכה הרשת תזוז או שהבקע יחזור בגלל מכה.

מנהל פורום ניתוחי בקע