כאבים אחרי ניתוח בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

24/10/2023 | 18:08 | מאת: אורי

שלום רב, לפני 5 ימים עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו"צ לא כל כך כאב לי אחרי הניתוח.. אך מהתחלה תמיד היה לי נפיחות באשכים בעיקר בצד ימין שם הבקע היה גדול יותר. מאתמול בלילה הכאבים החריפו מאוד באשכים האם זה תקין? האם יש דרך להקל מעט על הכאב? אציין שאתמול יכולתי להסתובב כמעט חופשי והיום כל היום הייתי במיטה כי כל תזוזה כמעט כואבת..

לחלוטין נורמלי, נפיחות לאחר ניתוח בשק האשכים בעיקר במד בו היה בקע גדול צפויה וכמעט בלתי נמנעת. הנפיחות יורדת תמיד, אם כי יכול לקחת חודש או יותר, אך בסופו של דבר זה יחזור לקדמותו. בינתיים ללכת עם תחתונים הדוקים ולקחת משככי כאב.

מנהל פורום ניתוחי בקע