בקע פתח האם זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

09/10/2023 | 01:53 | מאת: NOT_FOUND

אולטראסאונד של מפשעה שמאל: סיבת ההפניה: בירור לא הוגדם בקע. אין עדות ללימואדנופתיה. בסיכום: בדיקה תקינה בדיקת אולטראסאונד רקמות רכות:דופן הבטן LLQ סיבת ההפניה: בירור הודגם בקע פתח 24 מ"מ לא מבין מה התשובה כאן האםצזה מסוכן ?

זה לא מסוכן, אם כואב ומפריע, מומלץ לנתח.

11/10/2023 | 03:14 | מאת: NOT_FOUND

תודה רבה על התשובה לפני הכול ההיתי אצל רופא מומחה כירוג בדק אותי ממש כ 10 דקות וכמו שצריך אמר שאין לי שום בקע וגם אמר שבקע בגודל 22ממ זה ענק ולא הגיןני..לפי אני אמור להאמין לרופא או לרדיולוג אולטרסאונד??..שהיה קצת מוזר לקח 3 דקות ומישהי מתלמדת ואמרו תשובה בעוד שבוע ואחרי חמש דקות ו רשמו תשובה.אז למי להאמין ומה זה אומר בקע פתח דופן 22 ממ?? יש לך להמליץ על רדיולוג שאולי אפשרי לשלוח לו את הדיסק כמובן בתשלום??

מנהל פורום ניתוחי בקע