ניתוח לפרוסקופי.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

01/10/2023 | 17:28 | מאת: אנונמי

אני בן 22 ב18.7 ביצעתי ניתוח לפרוסקופי מאז אני סובל מכאבים באשכים אך הכאב לא נעלם ולא מתגבר אני שם לב פשוט נישאר על אותו תדר אני שם לב גם לאחר פעילות גופנית שאני מצבע וכואב לי השרירים ברגליים נגיד הכאב באשכים נעלם ואז חוזר גם שאני לא עושה פעילות גונפית הכאב יורד לאזור הרגליים או עולה לאזור הניתוח עשיתי us הכל תקין אין בקע חוזר כל הus תקין פשוט אורולוג ורופא משפחה אמרו שהכל בסדר וגם מי שניתח אותי מרפאת כאב יכולה אולי לעזור לי בנושא אשמח לתשובה מהירה

האם התחושה היא של שריפה או שמדובר ממש בכאב? אני מבין שהכאב קיים מאז הניתוח והוא קבוע?

06/10/2023 | 00:28 | מאת: אנונמי

כאב פשוט יש מקרים שזה יורד כזה ךרגליים רוב הפעמים לפעמין עולה לאזור המפשעה בצד שמאל אבל טיפפה למעלה ליד הבטן התחתונה שזה מגיע להאזור הזה זה מין שריפה כזאת משהט לא מוסבר אבל כן הכאבים שיש באשכים זה כאב פשוט שלא עבר לי מאז הניתוח זה בהתחלה אחרי הניתוח הם כאבו ממש האשכים אבל נירגע זה כאב פשוט שלא עובר לפי מה שאני מרגיש גם מגיע לפעמים לגב מגיע הכאב אבל נעלמים הכאבים באשכים משהו לא מובן ברגע שיש לי כאב אחר בגוף הכאב באשכים נעלם זה מה שאני שמתי לב אליו כל התקופה הזאת זה הגיוני בכלל ?

מנהל פורום ניתוחי בקע