כאב כמו צריבה עזה לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

09/09/2023 | 09:13 | מאת: יצחק בידרמן

מיד לאחר ניתוח בקע במפשעה דו צדדי התחיל כאב צורב בחלק העליון החצוני של רגל שמאל.כבר 4 ימים.יש לי בעברי שני מקרים של דימום מתריסריון"מלניה" .האם מותר לי לקחת נורופן או אדויל כפי שהומלץ בפורום

הכאב יכול לנבוע מגירוי של עצב תחושתי הנמצא בשדה הניתוח. לרוב, ניצן להקל על תלושה זו ע״י תרופה נוגדת דלקת מסוג נורופן או אדביל. בגלל הרקע שלך הייתי ממליץ לקחת תרופה מגנה מסוג נקסיום 40 מ״ג בבוקר חצי שעה לפני הארוחה, ולקחת ארקוקסיה 69 מ״ג פעם ביום , בבוקר אחרי אוכל , פעם ביום למשך 5 ימים, כמובן במקביל לנקסיום שאותו יש להמשיך גם לאחר 5 ימים , לתקופה של שבוע.

מנהל פורום ניתוחי בקע