ממצא אפור בטבור

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

24/08/2023 | 19:45 | מאת: נעמי

אני בת 35 ללא עבר של היריונות. אין לי כאבים, אין דימוםוכו'.. רק נראה לי יפה. רק לאחרונה גיליתי את זה בטבור משהו בצבע אפור בטבור. מה זה יכול להיות? -קבעתי תור לכירורג אבל עד שאגיע רציתי לדעת האם זה מוכר לך ..

האם היו אירועי דלקת בטבור? האם יש בליטה? יתכן וצריך לנקות את הטבור , לעיתים קרובות לאנשים רבים מצטבר תוכן שהופך ממש לקליפה ואפילו אבנים בתוך השקע הטבורי. צריך לקחת מנקה אוזניים לטבול באלכוהול 70 אחוז ולנסות לנקות. כמובן יתכן משהו שקשור לעור של הטבור עצמו. בדיקת כירורג או אפילו רופא משפחה יכולה לעזור.

27/08/2023 | 12:32 | מאת: נעמי

לא הייתה דלקת, זה לא בולט..זה ממש קטן בתוך הטבור עצמו. אני יודעת שעדיף לא להתעסק יותר מידיי עם הטבור לכן קבעתי תור לכירורג. תודה על המענה

מנהל פורום ניתוחי בקע