כאב עיצבי אחרי ניתוח בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

02/05/2023 | 17:37 | מאת: רון

שלום , נותחתי בקע מפשעתי דוצ ב 7/2022 לברסקופי , בן 50 בריא בדרכ אחרי חודשיים וחצי אחרי הניתוח רכבתי באופניים והיה מאמץ שאחרי היה לי כאבים כאילו משהו מושך לי בתוך הבטן התחתונה כאב חד עם תחושת שריפה , היום אני מבים שזה עצב , הכאב עבר אחרי שלוש שבועות , אחכ היה לי שקט שבועיים מתזוזה פתאום הרגשתי כאב חד צד ימין סיכה כמראה זזה הייתי עם הכאב שם חודשיים ... הכאב עבר..אבל ... ואבל גדול פתאום לילה אחד התעוררתי מכאב לש זרמים בבטן התחלתי לנגוע פתאום חטפתי כמו אגרוף בבטן וכאב חד חד .. אני כבר 4 חודשים עם כאב חד כמו סכין בבטן התחתונה , עשיתי CT אולטרסואנד ... לא מצאו כלום ... רק קיפול מסוים ברשת היכן שכואב והלכתי לכמה רופאים ששללו שזה משם , הופנתי למרפאת כאב ולפני 20 יום קיבלתי זריקה חסם עיצבי שעשה לי פי 1000 יותר כאב במהלך הזריקה קפצתי מכאב חד פתאום רפלקס ... אני התחלתי לקחת לירקה כי לא יכולתי להתמודד עם הכאב , כרגע מעלה מינונים וזה מתסכל אותי ..... הכאב בבטן לא נראה שעובר או יש כיוון להשתפר ... הכאב כמו שהיה לי אחרי חודשיים אותו סוג שמשהוא מושך לך בבטן כאב של שריפה ! אני לא יעשה את הזרקיה שוב היכן שעשיתי ...... השאלה מה האופק ? האם לנסות עוד זריקה ? מה האופציות לניתוח עצב? כרגע מתכנן לבצע MRI עצבים פריפלים ללכת למומחה להצביע היכן רואים את הבעיה ושם לנסות להזריק שוב ..... זה הכניס אותי לדיכאון וחרדות ...הפסדתי תחביבים ..חברים .... לא יודע איך אני יצא מזה

צריך לבצע mri ובדיקת הולכה עצבית (EMG) על מנת לאבחן בעיה עצבית ואז יש להחליט על דרך הטיפול.

מנהל פורום ניתוחי בקע