ניתוח להסרת סרטן ערמונית כאשר יש ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

14/02/2023 | 08:58 | מאת: אברהם

בס"ד שלום וברכה ד"ר נכבד עלי לעבור ניתוח להסרת סרטן ערמונית עם רובוט דוינצ'י , כאשר עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח בקע מפסעתי דו צדדי וכן ניתוח בקע בטבור רופא אורולוג של בית החולים טוען שזה ניתוח מורכב מסובך ואם סיכון מסויים האם כבודו נתקל עד עתה בבעיה כזו ומה תשובתך המלומדת על כך ? עלי לציין שהוצע לי במקביל גם קרינה אולם זה אינו מבטיח את הסרת הגידול לעתיד תודה רבה רבה מראש

עבודות בספרות הראו שניתוח לפרוסקופי לתיקון ברעים לא מפריע לכריתת הערמונית, ובוודאי אם נעשית בגישה רובוטית. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי בקע