בקע מפשעתי מקרין לאשך

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

18/01/2023 | 09:10 | מאת: אור

שלום מזה חצי שנה שאני סובל מזרם במפשעה מתחיל מבטן תחתונה/אגן תוך כדי הליכה מהירה וכאב מקרין לאשך שמאל בהתחלה חשבו שזה מגב תחתון עשו בדיקות וזה לא זה .לאחר חצי שנה הגעתי לאבחנה של כירורג שזה בקע מפשעתי וצריך לנתח האם הגיוני שבקע ככה עושה תסמינים ? אשמח להכוונתך תודה רבה

שלום, כאב על רקע בקע מפשעתי לרוב יופיע בעקבות מאמץ כלשהוא או בתנוחה מסוימת. הכאב לרוב באזור המפשעה יכול להקרין לכיוון שיפולי הבטן וכן לכיוון האשכים.

מנהל פורום ניתוחי בקע