הסבר לגבי בקע טבורי,האם יש גידול?

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

09/11/2022 | 08:58 | מאת: מור

שלופ, נא עזרתך להבין את הפענוח. האם הכוונה שיש גידול ולא בקע?? הבדיקה )U.S( רקמות רכות לאזור : דופן הבטן. באזור הטבור הודגם מבנה נוזלי עד ממדים 2.7*1.9 ס"מ עם תוכן שומני- בקע טבורי מכיל שומן עם נוזל מסביב? שבדומה לבדיקת CT מ- 15/07/2021, בקע לא מובילי לא חוזר, מומלץ יעוץ כירורגי בהקדם האפשרי

שלום, התשובה מצביעה על בקע, יתכן שעבר אירוע של כליאה, שבדר״כ מתבטא בכאב, אבל אין שום רמז לגידול. את\ה צריך\ה לתקן את הבקע.

מנהל פורום ניתוחי בקע