4 שבועות לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

07/11/2022 | 09:58 | מאת: הנרי

שלום רב, לפי המנתח היה לי בקע גדול שירד כבר לאשכים. אני 4 שבועות לאחר ניתוח בקע מפשעתי ואני קצת מודאג. יש לי עדיין נפיחות באזור האשכים. נשאר לי עוד סימן מהניתוח על האיבר מין וגם כאבים לפעמים באיבר מין. כאבים באזור החתך עצמו קושי ללכת ובלילות קשה לישון אשמח לייעוץ מקצועי בנושא. תודה רבה, הנרי

ס״ה נשמע נורמלי לחלוטין בהתחשב בגודל הבקע שהיה לך, אין שום חריג במה שאתה מתאר. לקחת משככי כאב וללכת עם תחתונים צמודים.

מנהל פורום ניתוחי בקע