ספורט לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

27/09/2022 | 07:26 | מאת: גילי

שלום, בת 40, לאחר 2 הריונות. עברתי ניתוח בקע מעל הטבור +אפיגסטרי (קטן) ושמו לי רשת. כמו כן ראו חולשת שרירים. האם כדאי לי לחזור לפילאטיס שכן יש שם דגש רב על שרירי הבטן, חוששת שיש סיכוי שיהיה שוב בקע ואצטרך ניתוח שני. בברכה

שלום רב ומועדים לשמחה. אם התיקון נעשה בעזרת רשת ואם חלפו למעלה מחודשיים מהניתוח את בהחלט יכולה לחזור לפעילות גופנית ללא חשש מהישנות, אם כי יתכן ותחושי אי נוחות מסוימת, שאינה מסכנת אותך. בחלוף הזמן אי נוחות זו תפחת ותעלם.

מנהל פורום ניתוחי בקע