בקע אפיגסטרי האם מחייב ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

26/09/2022 | 11:45 | מאת: דני

שלום דוקטור יש לי בקע אפיגסטרי , ( כנראה) בזמן מאמץ הבטן יוצאת לי בליטה מעל הטבור, לאורך הבטן עד עצם החזה, לפי מה שראיתי באינטרנט , זה זה. השאלה האם ניתן לתקן בקע מהסוג הזה ללא ניתוח? אני נורא מפחד מהניתוח, יותר נכון מההרדמה הכללית. ואם לא לנתח האם אפשר לחיות עם זה במידה ואין אפשרויות אחרות חוץ מניתוח

כמו שזה נשמע לי מדובר בהפרדות שרירים ולא בקע. אלה שני דברים שונים. הפרדות שרירים אינה בקע ולא דורשת ניתוח. צריך רק לאמת את זה בבדיקת כירורג. שנה טובה.

27/09/2022 | 07:53 | מאת: תודה דוקטור וחג שמח! מה עושים במקרה של הפרדות שרירים?

מה עושים עם הפרדת שרירים?ֶאפשר להמשיך להתאמן בחדר כושר,ֶכדורגל?

מנהל פורום ניתוחי בקע