גודל רשת בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

01/09/2022 | 19:27 | מאת: סמי

אובחנתי באולטרסאונד בבקע אינטגראלי קטן בצד ימן 0.4 סמ , צד שמאל אולטרסאונד לא ראו בקע בבדיקה ידנית הרופא איבחן בקע. הבקע בצד ימין קטן אך כואב .. פיזית אני רזה וצר . הרופא רוצה להניח רשת של 15 סמ על 15 סמ בכל צד ימין ושמאל (שאלתי כמה פעמים - כן 15 סמ) , זה גודל הרשת ששמים ? נראה לי רשת ממש גדולה להניח על בקע של 0.4 . הבקע בצד שמאל בכלל לא נראה באולטרסאונד.. האם העובדה שאני רזה וצר משנה את גודל הרשת ?

גודל הרשת אכן תואם את גודל הגוף, ויש גדלים שונים של רשת, נוסף על סוגי רשת שונים ושיטות קיבוע שונות של הרשת.

מנהל פורום ניתוחי בקע