חשד עצמי לבקע בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

22/06/2022 | 09:24 | מאת: עומר

היי שלום ביום יומיים האחרונים התחלתי להרגשיל כאבים בבטן התחתונה עם נטייה לצד שמאל ושאני ממשש את הבטן אני מרגיש מאין גוש שאני לוחץ עליו טיפה כואב מה הסיכוי שזה בקע? ובמידה וזה אכן בקע לאחר בירור עם רופא (קבעתי תור) ובמידה ואעשה ניתוח חזרה לפעילות כמו הרמת משקולות במכון תוך כמה זמן אפשר לחזור?

מציע שקודם תבדק ע״י כירורג על מנת לאבחן את הבעיה. במידה וזה אכן בקע תוכל לשאול את הכירורג את כל השאלות בנוגע לבקע.

מנהל פורום ניתוחי בקע