בקע מפשעתי -מוגבלות בהליכה

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

06/04/2022 | 17:16 | מאת: ערן

ביצעתי ניתוח בקע מפשעתי לפני כחודש וחצי לערך (22.2.22) , ניתוח לפרוסקופי חד צדדי , בצד ימין. עד היום אני למעשה סובל מכאבים וכן ממוגבלות בהליכה. השאלה האם הדבר תקין וכן מתי לערך אפשר כבר להרגיש שיפור ? אודה מראש לעונים.

שלום ערן, הייתי חוזר על בדיקת ה- US של המפשעה על מנת לוודא שאין השנות של הבקע ועם התוצאה קובע תור וחוזר לבדיקה אצל המנתח שלך.

07/04/2022 | 07:21 | מאת: ערן

ביצעתי שבוע שעבר בדיקת אולטרסאטנד שנייה בגלל הכאבים לשלול דבר מה חריג, יצא הכל תקין ללא הישנות של הבקע באופן ודאי. תור לרופא המנתח שלי יש לי היום, יום חמישי. מבחינת הבדיקות הכל תקין. השאלה בכלליות עם ענין מוגבלות ההליכה , הכם זה תקין ? עבר חודש וחצי להזכירך מיום הניתוח (22.2.22).אודה מראש לחזרה שלך לגבי תשובה

מנהל פורום ניתוחי בקע