חשש לבקע/הרניה חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

15/03/2022 | 20:58 | מאת: אבי

אני בן 45.לפני כעשר שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי בחתך. לאחרונה בעיקר לאחר פעילות ספורטיבית של הליכה ישנם כאבים מידי פעם באיזור הניתוח , ונפיחות מעט גדולה מהרגיל. לדעתי , זה נגרם כתוצאה מעצירות. בעבר , כשנה לאחר הניתוח , הרופא המנתח שלח אותי לאולטרסאונד ונמצא שהכל תקין. אין לי אפשרות לפנות שוב לרופא המנתח. האם מומלץ לבקש שוב הפניה לאולטרסאונד? לאיזה מומחה מומלץ לפנות? תודה

כאב ונפיחות באזור הניתוח 10 שנים לאחר הניתוח חשוד להשנות הבקע, מומלץ קודם לפנות לבדיקת כירורג.

מנהל פורום ניתוחי בקע