קורונה ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

04/10/2020 | 15:20 | מאת: גלי

שלום, האם ישנם תוספי מזון שיכולים למנוע מחולה קורונה לסבול מנזקים ארוכי טווח? תודה.

גלי שלום. עד לרגע זה המנגנונים הפיזיולוגים הגורמים לתופעות הפוסט קורונה אינם נהירים לגמרי. עם זאת ידוע לנו בבירור כי חלק מתסמונת הפוסט קורונה כרוכה בתהליכים אוטואימונים וגורמת לקרישיות יתר של הדם העלולה לגרום לננזקים הקשים של המחלה הנותרים גם לאחריה. כך, שלדעתי נטילת מינון ראוי של אומגה 3 בריכוז גבוה (epa ו-dha) יכולה בהחלט להועיל, וניתן לשקול גם תוספת כורכום להפחתה נוספת של תהליכים דלקתיים אוטואימוניים הנותרים לאחר הקורונה. בברכה ״דר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות