מסיכה טבעית לאיזור העיניים

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

14/03/2019 | 09:10 | מאת: דורית

שלום האם יש מסכה טבעית למניעת קמטים מסביב לאיזור העיניים לגיל 40 ומעלה? תודה

שלום דורית. לטיפול באזור העיניים העדין שני שמנים צמחיים עושים עבודה נהדרת. הראשון מבינהם הוא שמן הרוז היפ המחולל שיפור ניכר המופיע לאחר שימוש קבוע בשמן המתאים לשימוש באזור העיניים. השני הוא שמן החוחובה המתאים לשימוש כטיפול מיידי בטרם ארוע, עיסוי עדין שלו על עור יבש בתנועות מעגליות באזור הקמטוטים ושטיפתו בקצף ניקוי עדין מביאה לשיפור מיידי בנראות העיניים והעור ששמסביבן. בהצלחה ד״ר אודי בר

17/12/2019 | 14:37 | מאת: מוקית

שלום אודי, בהמשך לתשובתך אשמח לדעת מה כוונתך לשטיפת שמן החוחובה בקצף ניקוי עדין? מהו אותו הקצף? שאלה נוספת-אני בת 38 , יש לי עור דק ונוטה ליובש, מרגישה כבר רפיון וצניחה קלה בעור עם פיגמנטציה (נמשים שהתכהו והתרבו) האם מכשור לייזר יכול לטפל בהידוק העור ובפיגמנטציה כולל האזור מתחת העיניים? האם יש תכשירים עם מרכיבים טבעיים בלבד שאוכל להשתמש בהם לתחזוק העור? תודה

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות