עילפון פתאומי לאחר הקאות ומאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

07/08/2022 | 17:31 | מאת: מיה

בעת מאמץ גופני הלחיים שלי מאדימות נורא ומתחילה הרגשת סחרחורת אני לא מצליחה להתחיל להתאמן ולשפר את מצהי הגופני בנוסף כבר חוויתי 4 פעמים של עילפון פתאומי מיד לאחר התחלה של הקאות ושלשולים ללא הסבר האקג תקין וגם ההולטר אבל תחושת החוסר חמצן שאני חווה מטריד יש לי רנו ללא כדורים

יתכן ואת צריכה להתחיל מאמץ באופן הדרגתי מאוד ולעבוד בדפקים נמוכים יותר. ארועי העלפון שתיארתי בסמוך לשלשול והקאה נשמעים ממקור ואזוואגלי.

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט